Arsenal En Atalanta Deel Punte

3 min read Sep 20, 2024

Discover more detailed and exciting information on our website. Click the link below to start your adventure: Visit Best Website mr.cleine.com. Don't miss out!

Arsenal en Atalanta delen punten in een spannende wedstrijd

De wedstrijd tussen Arsenal en Atalanta in de Europa League was een spannende wedstrijd die eindigde in een 2-2 gelijkspel. Beide teams speelden een sterke wedstrijd, waarbij de verdediging van Arsenal en de aanval van Atalanta indruk maakten.

Een snelle start voor Arsenal

Arsenal startte sterk en kreeg al vroeg in de wedstrijd een voorsprong. In de 15e minuut scoorde Bukayo Saka de openingstreffer na een mooie combinatie met Martin Ødegaard. De Engelse middenvelder stuurde een pass naar de jonge vleugelspeler, die de bal met links in het doel schoot. Arsenal was de betere ploeg in de eerste helft en creëerde meerdere kansen.

Atalanta komt terug in de tweede helft

Atalanta kwam sterker terug in de tweede helft. Na de rust kwam de Italiaanse club beter in de wedstrijd en kreeg meer grip op het spel. In de 57e minuut scoorde Duván Zapata de gelijkmaker voor de bezoekers. De Colombiaanse spits kopte de bal hard en zuiver in het doel. De gelijkmaker gaf Atalanta meer vertrouwen en de ploeg uit Bergamo kreeg steeds meer grip op de wedstrijd.

Spannende slotfase

De slotfase was spannend en beide teams kregen nog kansen. In de 83e minuut leek Arsenal weer op voorsprong te komen. Alexandre Lacazette schoot de bal hard in het doel, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel. In de blessuretijd scoorde Duván Zapata opnieuw. Deze keer schoot hij de bal hard in de linkerhoek, waar Arsenal-keeper Bernd Leno de bal niet kon pakken.

Arsenal scoort in blessuretijd

De gelijkmaker van Atalanta viel in de 90e minuut. Echter, Arsenal kon in de blessuretijd nog gelijkmaken. Na een corner van Martin Ødegaard kopte Nicolas Pépé de bal in het doel.

Conclusie

De wedstrijd tussen Arsenal en Atalanta was een spectaculaire wedstrijd met een spannende slotfase. Beide teams speelden een sterke wedstrijd en kregen kansen om de wedstrijd te winnen. Uiteindelijk moest Arsenal genoegen nemen met een gelijkspel. Arsenal staat nu op de tweede plaats in groep F, terwijl Atalanta op de derde plaats staat.

Thank you for visiting our website wich cover about Arsenal En Atalanta Deel Punte. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.