Feyenoord Vecht Terug: Live Champions League | Reacties

4 min read Sep 20, 2024

Discover more detailed and exciting information on our website. Click the link below to start your adventure: Visit Best Website mr.cleine.com. Don't miss out!

Feyenoord vecht terug: Live Champions League | Reacties

De spanning was te snijden in De Kuip. Feyenoord, na een teleurstellende eerste helft tegen Atlético Madrid, moest in de tweede helft alles geven om de Champions League-droom levend te houden. En geven, dat deden ze. De Rotterdammers kwamen terug van een 0-2 achterstand en pakten een verdiend punt.

Een avond vol emoties

Het was een avond vol emoties in De Kuip. Na een stroeve start, waar Atlético met een 0-2 voorsprong de rust in ging, kwam Feyenoord in de tweede helft met een compleet andere energie terug. De supporters stonden achter hun team, en die steun betaalde zich uit.

Een comeback van formaat

De tweede helft was een rollercoaster. Feyenoord drukte direct de gaspedaal in, met een aantal gevaarlijke aanvallen en schoten op doel. De spanning was voelbaar op het veld, maar de Rotterdammers gaven niet op. En dat loonde: Igor Paixão scoorde de eerste goal, gevolgd door een penalty van Orkun Kökçü.